WVO genomineerd

      Geen reacties op WVO genomineerd

Nominatie Ambassade van de Verdraagzaamheid 2020

Stichting Eén Land Eén Samenleving heeft WereldVrouwen Oss genomineerd voor de Ambassade van de Verdraagzaamheid 2020. Dit is een prijs die de stichting in samenwerking met het Paleis van de Verdraagzaamheid en met steun van de Nederlandse Commissie van UNESCO uitreikt aan een lokaal project of organisatie die zich inzet voor interculturele verdraagzaamheid. In totaal zijn 12 organisaties genomineerd: een per provincie.

WVO voelt zich enorm vereerd dat zij voor de provincie Noord-Brabant is genomineerd voor deze prijs. De prijs bestaat uit een bedrag van €1.000,00 om te besteden aan een evenement in samenwerking met de stichting. Daarnaast is er nog een 2e en een 3e prijs.

Vanaf 14 september 2020 kan iedereen in Nederland stemmen op een van de 12 nominaties. En natuurlijk hoopt WVO op heel veel stemmen en op een van de 3 prijzen tijdens de prijsuitreiking op 14 november.

WVO houdt u graag op de hoogte via deze website. Maar u kunt haar ook volgen via de Facebookpagina  WereldVrouwen Oss. Of kijk op Facebookpagina Stg Een  Land Een Samenleving