Het koor

Kerstbijeenkomst PCOB - groepsfotoGéén zangtalenten

Om bij het koor WereldVrouwen Oss te komen hoef je niet per se een zangtalent te zijn. Het gaat er vooral om dat je het leuk vindt om samen met vrouwen van diverse culturen (eigen) liedjes te zingen, te praten, te lachen en van elkaar te leren. Maar ook om andere (culturele) activiteiten te bezoeken.

Het koor staat open voor vrouwen van alle leeftijden en uit alle windstreken. Het verbindt vrouwen op een bijzondere en gezellige manier met elkaar. Zowel vanuit alle wijken van Oss als daarbuiten.
Het koor bestaat op dit moment (april 2017) uit zo’n 33 vrouwen uit diverse landen: Colombia, Curacao, El Salvador, Indonesië, Mexico, Suriname, Thailand, Turkije, Vietnam en Nederland.
We willen erg graag nog veel meer kleurrijke vrouwen in het koor.
Ben je geïnteresseerd om mee te doen? Je mag op elk gewenst moment inhaken of komen luisteren. Je hoeft ook niet wekelijks aanwezig te zijn. Wel verwachten we dat je minimaal 2x per maand de koorochtenden bijwoont. Die zijn de eerste drie vrijdagen van de maand van 09:45-11:45 uur bij het Wij(k)huis De Haard, Brederostraat 46, Oss (wijk Ruwaard). Zie tabblad ‘Agenda’ voor alle komende data.
De vierde vrijdag van de maand organiseren we een andere (culturele) activiteit.

Heb je zin om mee te doen? Je bent altijd van harte welkom. Bij ons is het gezellig en kun je je veilig en geborgen voelen. Het maakt ook niet uit wat je opleiding is. We leren van ons leven en van elkaar. Daar waar we elkaar kunnen helpen, doen we dat.

Face Book