WereldVrouwen oefent in Elzeneindpark Ruwaard

Elzeneindpark Ruwaard

Mede dankzij de coronamaatregelen heeft WereldVrouwen Oss elke vrijdagochtend in september een locatie uitgezocht waar de dames elkaar buiten kunnen ontmoeten. Vrijdagochtend 21 september was dat het Elzeneindpark in de Ruwaard.

Met krukjes, koffie, thee en koek begaf een aantal dames en Peter, de dirigent, zich naar de bomen vlakbij de jeu-de-boulebaan.
Dat het geluid van de zang enigszins verloren ging, deerde niemand. Daarvoor genoten we in ieder geval van elkaars aanwezigheid en van de gitaarmuziek van Peter.

Tot ieders verrassing kwamen bewoners van Slowcare Het Elzeneindhuis langs en bleven om te luisteren. Het was toen dubbel feest. Want als zij genieten, genieten de dames van WereldVrouwen ook.
Thijs Verhoeven was aanwezig en heeft opnames gemaakt. Dit in verband met de nominatie Ambassade van de Verdraagzaamheid.

Na de repetitie-ochtend heeft een aantal nog jeu-de-boules gespeeld. Voor de meesten een vrij onbekend spel. Zo leren de dames bij WereldVrouwen elke keer weer iets nieuws.