Rabo ClubSupport

      Geen reacties op Rabo ClubSupport

WereldVrouwen en Rabo ClubSupport

Ook WereldVrouwen Oss doet mee aan Rabo ClubSupport. Met de actie Rabo ClubSupport ondersteunt de Coöperatieve Rabobank lokale verenigingen die bij de bank bankieren. Leden van de lokale banken kunnen op 3 verenigingen een stem uitbrengen. Elke stem is geld waard. Hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag dat de vereniging ontvangt.

Bankiert u bij Rabobank Oss Bernheze? En bent u ook lid van Rabobank Oss Bernheze? Dan kunt u uw 3 stemmen uitbrengen op een van de verenigingen die deelnemen aan Rabo ClubSupport.

WereldVrouwen Oss is een multiculturele vereniging voor alle vrouwen waarbij ze geen enkel onderscheid maakt in afkomst, geloof, geaardheid, leeftijd, scholing, enz. WereldVrouwen Oss is zowel intern als extern verbindend door het organiseren van o.a. zangochtenden en maatschappelijke, sociale en culturele activiteiten.

Met uw stem wil WereldVrouwen Oss de opbrengst van de actie gebruiken om voor kwetsbare medemensen gezellige zangochtenden te houden. Daarvoor kan de vereniging een draagbare geluidsbox met microfoon(s) goed gebruiken.

Geeft u ook één stem aan WereldVrouwen Oss? Van 4 tot en met 26 september 2023 kunt u op ons stemmen. U vindt ons in de categorie Kunst & Cultuur/zang.

Alvast onze hartelijke dank.