Op de koffie

      Geen reacties op Op de koffie

Nieuw onderkomen WereldVrouwen Oss

Op vrijdag 11 juni heeft een groep van zo’n 22 dames en 2 heren (de dirigent en de penningmeester) van WereldVrouwen Oss kennis gemaakt met het nieuwe onderkomen “Wijkcentrum De Haard”. Een mooi gebouw met veel licht en een prachtige tuin aan de zijde Brederostraat.

De uitnodiging om vrijdag 11 juni op de koffie te komen om kennis te maken en een rondleiding te krijgen, is niet in de wind geslagen. Niet alleen om het nieuwe wijkcentrum te bezichtigen. Maar zeker ook om, na meer dan 8 maanden, elkaar weer te ontmoeten en wat ‘bij te kletsen’ onder het genot van koffie of thee.

Met ingang van juli mogen groepen weer zingen. En dat zingen willen de dames beslist weer doen. Eventueel in de mooie tuin.
Op vrijdagmorgen 2 juli en 9 juli is het zo ver. Van 10.00 tot 11.30 uur zijn we te zien en te horen in Wijkcentrum De Haard. Iedereen die het leuk vindt om kennis te maken met WereldVrouwen Oss, is van harte welkom om te komen luisteren of meezingen.
Op vrijdagmorgen 16 juli gaan we van 10:00 – 11:30 uur zingen bij, voor en met de bewoners en verzorgers van Slowcare Het Elzeneindhuis.

Kijk voor onze vrijdagochtendactiviteiten in onze agenda op deze site.