Oosterse avond WereldVrouwen Oss

      Geen reacties op Oosterse avond WereldVrouwen Oss

Oosterse avond WereldVrouwen Oss geslaagd

Op vrijdag 10 juni 2022 hield WereldVrouwen Oss een Oosterse avond in Wijkhuis De Haard. Deze avond stond ook in het teken van het 5-jarig dat we wegens de pandemie een paar keer moesten uitstellen.

Ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan van deze multiculturele groep voor vrouwen, stond in 2020 al een speciale avond gepland. Na de Caribische (Westen) avond in 2018, zouden we een Oosterse avond organiseren. Met dames uit Thailand, Vietnam, Indonesië, Turkije en Syrië konden zou dat zeker moeten lukken.

En het wérd een bijzondere avond voor de vele gasten. Ze werden onthaald door prachtig geklede dames. En met Oosterse lekkernijen. De volle zaal heeft genoten van de multiculturele én enkele Nederlandse eigen liedjes, van 2 geweldige sazspelers, onze Vietnamese wereldvrouw met een Vietnamees liedje, de 2 Syrische dames met hun Syrisch liefdesliedje en gitaarspel van onze dirigent met dochter van een van onze dames.

En wat te denken van de smakelijke Oosterse hapjes die een aantal WereldVrouwen had gemaakt.
Kortom, het werd een avond om niet te vergeten.

WereldVrouwen Oss dankt iedereen die aan het welslagen van deze avond heeft bijgedragen. Niet te vergeten de vrijwilligers van De Haard voor hun medewerking aan de bar en in de keuken.